Anbi – Stichting Het Turfhuus

 

Stichting het Turfhuus:

 

Stichting het Turfhuus zet zich in voor cliënten die de dagbesteding van Het Turfhuus bezoeken. Zo wil de stichting de mobiliteit van deze cliënten vergroten door ze veilig en vertrouwd vervoer van‐en naar de dagbesteding te bieden onder begeleiding van bedreven vrijwilligers met een hart voor ouderen. Ook wil de stichting zich inzetten voor extra activiteiten en leuke uitjes voor de ouderen, hiervoor zijn natuurlijk extra financiën nodig. Ten behoeve van de financiering van deze extra’s streeft de stichting ernaar om bijvoorbeeld, los van donaties en giften, ook spulletjes te verkopen die de cliënten van de dagbesteding zelf maken. Samen met de vrijwilligers hebben we hart voor een fijne oude dag.

 

Missie en Visie:

 

Missie

Stichting Het Turfhuus heeft hart voor de zorg. De missie van onze stichting is het verlenen van financiële en materiële ondersteuning voor extra activiteiten en het vergroten van de mobiliteit voor de cliënten van dag‐zorgcentrum het Turfhuus.

 

Visie

We volbrengen onze missie door:

  • Het bieden van veilig en vertrouwd vervoer van‐ en naar de dagbesteding onder begeleiding van bedreven vrijwilligers met een hart voor ouderen.
  • Het bieden van extra activiteiten en leuke uitjes voor de ouderen.
  • Ten behoeve van de financiering van deze extra’s streeft de stichting ernaar om bijvoorbeeld, los van donaties en giften, ook spulletjes te verkopen die de cliënten van de dagbesteding zelf maken. Samen met de vrijwilligers hebben we hart voor een fijne oude dag.

 

Zorgen doe je samen !

 

 

Contactgegevens

 

  • Adres: Hoofdkanaal O.Z. 73
  • Postcode en plaats:  7881CN Emmer‐Compascuum
  • Oprichtingsdatum: 09‐03‐2021
  • RSIN: 862353683
  • Bankrekening: Nog in aanvraag
  • Telefoonnummer: 0591 351 367

 

Financiële verantwoording en/of beloningsysteem

Download Overzicht Financiën‐Beloningssysteem‐Vermogensbeheer‐Prognose 2022

Omdat we dit jaar pas beginnen met het werven van fondsen etc. is er op dit moment nog geen jaarrekening beschikbaar. Wel vindt u in het bovenstaande document ( door op de link te klikken) onze prognose voor 2022. In 2023 zal ons eerste financiële jaarverslag verschijnen.

 

Doelstellingen

Download Doelstellingen Overzicht Stichting Het Turfhuus

Via bovenstaande link kunt u onze doelstellingen bekijken.

 

Beleidsplan

Download ANBI-beleidsplan V1.0 – 2022

In ons beleidsplan vind u terug hoe Stichting het Turfhuus in 2022 te werk zal gaan.